Je bekijkt de reis...

Zuid-Afrika
a
A
17 april 2015 14:05 | Door: anje
Gaaf die foto's erbij! Mooi verslag Greta, jullie maken prachtige en gave dingen mee. Van die mannen heeft me geraakt, dat ze er zo aan toe zijn, je zou er toch zo heen willen en er de hele dag zijn! Toch is er ook hoop voor hen, geen situatie is te uitzichtloos om omgekeerd te worden. Wat is er wel niet mogelijk door het offer en de overwinning van Jezus! Nog een fantastische tijd allemaal!
17 april 2015 16:16 | Door: Liesbeth
Bedankt voor je verslag Greta, mooi om te lezen hoe jullie tot zegen zijn voor de mensen daar en tegelijkertijd ook door hen bemoedigd worden. Groetjes aan de hele groep, jullie worden gemist op CBC! Wij leven elke dag mee met jullie verhalen.
17 april 2015 16:33 | Door: Adriana marges
Lieve broers en zussen,
Weer hartelijk dank voor de geweldige zegen die God door jullie schenkt.
Anet en Matthijs een speciale groet van jullie auto maatje.
Op mannen ark heb ik samen met Elly twee jaar geleden mogen dienen.
Voeten gewassen en gezalfd,het was een vreugde dit te mogen doen.
De Heer zei: Doet gij evenzo,
Moge de vreugde des Here jullie kracht zijn
Een omhelzing voor heel het team.
Shalom,
Jacques en Adriana
17 april 2015 18:25 | Door: Els en piet vd Velde
Zussie wat fijn om te lezen in deze verslagen ,dat ieder mens hunkert naar Liefde en dat jullie hun wereld een beetje mooier kunnen maken door jullie goede werk en Liefde. Toppie.
Love
Piet en Els
17 april 2015 19:47 | Door: Bert Loonstra
Bedankt Greta voor je mooie verslag. Wat geweldig dat jullie op de Ark mogen laten zien hoe Jezus is! En je krijgt er ook veel voor terug....! Groetjes uit Veenendaal van Jacolien en mij.
17 april 2015 19:54 | Door: Lia
Wat een indrukwekkende en mooie dingen maken jullie mee, en wat lijkt het me fijn dat jullie iets kunnen betekenen voor al deze mensen, zo mooi om al die verhalen te lezen.
Blessed to be a blessing.
Nog een goeie tijd met elkaar,